Autoteollisuus

Uusien Mazda-autojen hinnat houkuttelevat monet koeajolle

Mazda-autot ovat tunnettuja laadukkaasta suunnittelusta, tyylikkäästä muotoilusta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta. Mazda-autojen hintaluokka vaihtelee suuresti valitsemasi varustetason, ominaisuuksien ja mallin mukaan. Mazda tarjoaa erilaisia kulkupelejä polttomoottoriautoista hybridi-katumaastureihin ja sporttisista MX5-autoista täyssähköautoihin.

Hintojen kilpailukyky?

Uusien Mazda-autojen hinnat mahtuvat monen kotitalouden kukkaroon. Esimerkiksi CX-5-katumaasturin hinta alkaa vajaasta 40 000 eurosta, ja se voi helposti nousta noin 50 000 euroon, kun se on varustettu kaikilla herkuilla. Yksi Mazdan upeimmista malleista on MX-5, jonka lähtöhinta on noin 35 000 euroa. Jos valitset tämä sporttisen mallin kaikilla herkuilla, niin hinta on noin 50 000 euroa. Uusien autojen hinnat ovatkin varsin houkuttelevalla tasolla kilpailijoihinsa nähden.

Mazda pyrkii aina tarjoamaan enemmän vastinetta rahoille jokaisen uuden mallivuoden myötä, joten on tärkeää tutkia kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot ennen ostoa. Saatat löytää myös jälleenmyyjäalennuksia tai valmistajan kannustimia, joilla voit säästää tuhansia euroja lähtöhinnoista. Lisäksi monien Mazdojen leasing-ehdot ovat myös varsin edullisia, koska niiden arvon aleneminen on ajan myötä suhteellisen vähäistä.

Panostusta hybridi- ja täyssähköautoihin

Etsitpä sitten urheilullista coupea tai perheystävällistä katumaasturia, Mazdalla voi olla jotain, joka sopii tarpeisiisi rikkomatta lompakkoasi. Uusien Mazda-autojen hinnat, laadukas valmistus ja moderni muotoilu saa monet kuljettajat valitsemaan Mazdan uutta autoa ostaessaan. Mazda on myös panostanut viime vuosina paljon hybridi- ja täyssähkömalleihin, jotka sopivat myös Suomeen kylmästä talvesta huolimatta.