Koti

Suosituimmat luovat käyttötavat arjen esineisiin sisustussuunnittelussasi

Nykyään on yhä suositumpaa olla luova sisustussuunnittelun kanssa, ajatella laatikon ulkopuolelta ja löytää väliaikaisia ​​ratkaisuja yleisiin ongelmiin. Tämä on osittain seurausta webistä, joka on säilyttänyt ajatuksen “lifestyle hackeista”, osittain teknologian yleistymisestä, ja osittain pyrkimyksestä olla vähemmän tuhlausta ja hyödyntää tavaroitamme paremmin.
Joka tapauksessa nettotulos on, että ihmiset haluavat esitellä harkituilla kosketuksillaan ja inspiroimilla luomuksilla sisustussuunnittelun suhteen. Ja miksi ei? Koristeen tai hyödyllisen esineen luominen kotona käytettäväksi on loistava keskustelun aloitus, se on loistava tapa tehdä kodistasi yksilöllisempi ja se sopii täydellisesti älykkyytesi ja kekseliäisyytesi esittelemiseen.
Jos et kuitenkaan ole luonnostaan ​​luova tyyppi, saatat joutua vaikeuksiin keksiä ideoita tai löytää uusia käyttötapoja vanhoille esineillesi. Tarkastellaanpa sitten joitain luovia ideoita, joiden avulla kuka tahansa voi alkaa hyödyntää paremmin kodin arjen esineitä.

CD-kotelot

CD-kotelot ovat erittäin hyödyllisiä kokoja ja muotoisia erilaisiin tehtäviin. Mikä parasta, niitä ei yleensä käytetä enää niin paljon, koska meillä on tapana joko suoratoistaa musiikkia tai kuunnella MP3-tiedostoja.
Joten mitä voit tehdä niillä kotona?
Yksi loistava vaihtoehto, joka on hyvin yksinkertainen, on käyttää CD-koteloita lasinaluseina. Näin voit esitellä musiikkimakuasi ja samalla suojata pöytälevyjäsi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää CD-koteloita kuvituksena: hanki muutama haluamasi ja liimaa ne yhteen reunoja pitkin ruudukoksi (parempi, jos se ei ole aivan linjassa). Voit sitten ripustaa tämän luomuksen seinälle esitelläksesi suosikkibändisi upeassa montaasissa.

Valokuvakehykset

Kuvakehyksillä on myös monia mielenkiintoisia käyttötarkoituksia, joita voit käyttää kotona. Mikset esimerkiksi kiinnittäisi muutamaa kuvakehystä seinään ja maalaisit ne päälle samalla kun maalaat seinän päälle? Voila: superhelppo pinnoitus tekee seinistäsi visuaalisesti kiinnostavampia.
Voit myös tehdä koristeellisen tabletin tällä tavalla käyttämällä kehystä leikatun puun reunan ympärillä niin, että se sopii juuri kehyksen sisään.
Vanhat tabletit
Tabletit ovat olleet olemassa jo tarpeeksi kauan, joten useimmilla meistä on niitä muutama ylimääräinen. Sen sijaan, että säilytät omaasi jossain laatikossa, miksi et ripustaisi sitä digitaaliseksi kuvakehykseksi? Tai voit muuttaa sen ilmoitustauluksi!

Pullot

Jos juot paljon juomia samanlaisista pulloista, voit käyttää niitä kehystämään puutarhaasi työntämällä ne maahan reunan ympärillä. Se on yllättävän hyvännäköinen ja toimii erityisen hyvin vihreiden pullojen kanssa!
Joten tässä on monia asioita, joiden avulla voit tehdä kodistasi ainutlaatuisemman ja luovemman ja hyödyntää arjen esineitäsi paremmin. Ajattele myös muita luovia käyttötapoja, sillä voit tehdä  toimistossasi, vanhoilla oksilla puutarhasta, kivillä rannalta ja paljon muuta!